2005-08-20
之前试过dinner,觉得唔错,见佢哋成日出报纸八折coupon,一于试埋个lunch.热盘:咕噜肉(好酸),炒蟹脚,豉油皇炒面,酥炸多春鱼(炸得唔错),炸春卷,炸腐皮卷,冬菇丝西兰花,日式龙脷柳(上面有茄酱,都几好味,但唔够滑),茴香猪扒(嚡),羊肉,芝士茄酱青口(我食咗不止10只,几好味),日式炒饭,日式炸豆腐冷盘及其他由于我成2点钟先去望d甜品,所以之前出过乜就唔知)意粉沙律,寿司,三文鱼,生蚝(职员会问你要唔要,要会攞俾你),芝麻布甸(好劲芝麻味),豆腐布甸(豆香味),绿茶蛋糕,生果,x莓批(唔知系咪蓝莓,总之好酸),tiramiu,凯撒布甸,杏仁糊,青瓜青口沙律,杂菜沙律,冷面,人参海鲜批(啫喱状,有d蟹柳,仲有其他料,但食唔出,味道麻麻),人参牛肉批,雪糕(今次易挖好多,有士多啤梨,石板街,蓝莓,芒果),柠茶/水/啡,汤,面包lunch同dinner会有d食物相同,我觉得不如食lunch啦,又平d,嘢食都唔少,都几抵食吖.另外,如果你唔出声,佢哋会收你$1作慈善用途(枱上有张卡,我无仔细睇).