2016-09-07 493 浏览
今日再誉归来, 黎到呢度食Yogurt,  虽然黎过3次不过每次黎试既口味都不一😋为左自己既口碑, 唔新鲜既生果佢地唔会入货, 今日原意想食返Mango Sogo Pomelo不过到左芒果唔甜既季节不过暂时缺货唔做Mango Sogo Pomelo只好试试新口味其实店子除左standard左既款式仲有多种配料可以比客人自由配搭, 不过一向有选择困难症既我多种都会推比男朋友简..🙈🙈🙈🙈Daily Breakfast $45因为有生果冇货所以另外叫左白玉丸子外形唔算好Colorful, 插左Chocolate bar关系令到 Yogurt倾斜左白玉丸子烟un有口感, 不过只有3粒~~~过下口瘾都ok!Chocolate bar味道都ok唔会过甜, 加埋Yogurt一齐食味道都唔错!而且Yogurt 上面加左少量既蜜糖, 食落酸酸甜甜好夹!!! 👍🏻味道层次比Mango Sogo Pomelo更胜一筹, 只可惜既系入面有d一粒粒既生果肉,唔知系咩生果制成, 味道冇问题架!!! 只系个人问题唔太讨好~~~~除左Yogurt + 蜜糖比较有惊喜之外其他都属中规中举~👌🏻

Daily  Breakfast
Daily  Breakfast
Daily Breakfast $45

因为有生果冇货所以另外叫左白玉丸子

白玉丸子烟un有口感, 不过只有3粒~~~过下口瘾都ok!
只可惜既系入面有d一粒粒既生果肉,唔知系咩生果制成,
味道冇问题架!!! 只系个人问题唔太讨好~~~~

2016-09-05
$45 (其他)