2023-07-16 1307 浏览
上次同老公食完一韩烧重记得好饱好满足,咁啱老公今日有约,便约靓仔再嚟食,因为佢都系好中意食韩烧,又近佢公司,咁我又可以再韩烧喇,哈哈~有后生靓仔可以食丰富啲!北海道产黑毛和牛套餐~牛肩胛拼肉眼盖200g黑松露日本生鸡蛋/迷你沙律/韩风汤/饭大大块牛肩胛好薄啊!好多肉汁好juicy将佢点鸡蛋黑松露可以解腻入口好特别好滑溜溜,肉眼盖肉汁嫩滑,两款牛双重滋味,食个不停呀~👍饱住瘦身(猪)~韩式菜包黑毛猪五花300g迷你沙律/韩风汤呢个餐真系好啱我食,因为可以饱住瘦身,黑毛猪五花烧熟了,再用生菜/蒜片和特制嘅青辣椒酱一同进食好美味好爽口㗎。再饮一啖韩风汤,正呀~👍一韩味(牛/猪/鸡)~牛五花拼猪颈肉拼嫩鸡肉拼芝士年糕300g年糕两件/迷你沙律/韩风汤和饭呢个好丰富呀,鸡牛猪仲有芝士年糕,真系好啱啲后生仔食,鸡好嫩滑好juicy👍猪颈肉好爽口,牛五花好薄片入口好溶化,芝士年糕真系好特别,要慢慢烧㗎,唔好心急,烧到外脆内嫩滑, 入口软淋淋热辣辣甜甜哋。甜品~朱古力糯米糍3.6牛乳雪花冰/抹茶红豆3.6牛乳雪花冰~今次嘅甜品好特别,份量唔系好大杯,我哋就每人叫一客,慢慢享受。红豆甜甜哋再淋啲抹茶,雪

有后生靓仔可以食丰富啲!

北海道产黑毛和牛套餐~

牛肩胛拼肉眼盖200g

黑松露日本生鸡蛋/迷你沙律/韩风汤/饭

大大块牛肩胛好薄啊!好多肉汁好juicy

饱住瘦身(猪)~

韩式菜包黑毛猪五花300g

迷你沙律/韩风汤

再饮一啖韩风汤,正呀~👍

一韩[芝]味(牛/猪/鸡)~

牛五花拼猪颈肉拼嫩鸡肉拼芝士年糕300g

年糕两件/迷你沙律/韩风汤和饭

甜品~

朱古力糯米糍3.6牛乳雪花冰/抹茶红豆3.6牛乳雪花冰~

红豆甜甜哋再淋啲抹茶,雪花冰真系好似啲椰丝,入口一啲都唔觉得系雪花咁,好味呀推介👍 靓仔话佢𠮶朱古力糯米糍冇得顶呀,好味到呢~ 推介👍

饮品~

芒果热情果梳打/玫瑰荔枝梳打~

两杯饮品外貌真系好吸引,净系打卡已经一流啦,烧完韩烧饮佢非常之配搭,两杯都系清清甜甜,玫瑰荔枝好清香,热情果配芒果都系好清香,推介👍

2023-07-06
  • 玫瑰荔枝梳打