2019-07-25 598 浏览
旧年嚟食过大渔屋台已经很难忘, 难忘日本旅行的滋味,因为呢间选食材系好新鲜呢!厨师好有心机制作,侍应生又热情招呼,所以今日再嚟再嚟食大渔🐟 环境依旧冇变,好有日本feel🏮侍应生笑容满面😁至于厨师手势👍当然一绝冇失手势啦👍我哋都系食二人晚餐👩👨因为唔使谂咁多呀嘛,个晚餐都好丰富呢👍👍有9样食物,长长久久呀嘛。我谂系挂!哈哈😂😂前菜:渍物三点,蒜蓉好香脆口㗎!仲有冻豆腐添。沙律:松叶蟹钳野菜沙律,蟹钳都几肥美,再配埋鱼子卜卜声,食落口好鲜好爽口。刺身:有三文鱼 油甘鱼 八爪鱼和甜虾各2件卷物:海胆香葱拖罗蓉卷四件蒸物:黑松露茶碗蒸 烧物:串烧牛肩胛肉 著物:清酒煮蚬 食事:冲绳猪软骨汤乌冬 甜品:雪糕刺身胜在够鲜味就系挂住呢仲味到喇海胆拖啰我的至爱啊!鲜味到呢! 串烧牛肩肉 肉质淋和够牛鲜味大大粒的蚬肉再饮埋汤让味蕾有少少微辣好合配本人觉得加少少七味粉配猪软骨好夹呢我哋将佢变成鸳鸯雪糕每人都食到豆腐味绿茶味

前菜:渍物三点,蒜蓉好香脆口㗎!仲有冻豆腐添。

刺身:有三文鱼 油甘鱼 八爪鱼和甜虾各2件

食事:冲绳猪软骨汤乌冬

甜品:雪糕

刺身胜在够鲜味
就系挂住呢仲味到喇

海胆拖啰我的至爱啊!鲜味到呢!

串烧牛肩肉
肉质淋和够牛鲜味