2018-08-10 166 浏览
今日午餐去咗朗豪坊food court食pepper lunch见到咁多间餐厅最受欢迎系呢一间,就梗系食呢一间啊 之前都有食过,觉得几好食,所以隔咗咁耐再食过朗豪坊Food court装修间过,靓咗好多!座位卫生左,同埋干净左!至于pepper lunch,就一路咁受欢迎,我哋去到嘅时候已经大排长龙,排到入去厕所𠮶边,排队都要15分钟,先至叫到餐 我叫咗传统嘅招牌牛肉铁板,我一路都系食呢一个,完全冇试其他,因为实在好食~等咗大概15分钟左右,有得食啦!去拎嘅时候仲听到铁板烧紧嘅声音,已经觉得好兴奋!牛肉望上去系生嘅,所以一坐低我就先用铁板热熟牛肉🙈 因为好怕食生野,佢嘅酱汁要我自己系出面拎去座位,我就梗系放蜜糖黑椒酱啦😍 搅完晒仲听到铁板烧紧嘅声,趁热食,超好食 真系食完又再食,食过返寻味!
见到咁多间餐厅最受欢迎系呢一间,就梗系食呢一间啊
之前都有食过,觉得几好食,所以隔咗咁耐再食过

真系食完又再食,食过返寻味!
  • 黑椒牛肉饭