2023-06-05 22 浏览
前排去咗尖沙咀Aira享受左一餐高质串烧后,今日再上同层同老板另一边酒吧Where🤭🍸饮返杯. 室内环境充满格调以中式古典摆设加上摩登新潮风格🪷而室外亦开扬舒适,就算夏天吹住强风扇食住小食,饮下创意cocktail 都感畅快满足🍹🎶▫️ Snacks•Crispy Dried Ced ($58)•Shut w/Cream Cheese($78)•Shell Crabs w/Salt & Peppe($88) 烧鳕鱼干依旧炭香脆口,Cream cheese 🧀 切成细细粒加上脆片一齐食,令人停唔到口.炸软壳蟹更系即叫即炸,非常惹味香口😋份量唔少▫️Cocktails •Yama-tini($148) •Arhan($158)酒吧员工非常细心介绍晒所有主打Cocktail~讲出自己喜爱嘅口味后并提出建议.Yama-tini 以Sake为主并加上Dry Vermouth/Cointreau/蜜糖及Wasabi,非常特别!!好似食紧刺身般爽口🤭从未试过呢个感觉~而令一杯Arhan以中国酒为主,青瓜加上花雕/青苹果/青柠汁,清新而配搭均衡🍸✨出奇地易入口

▫️ Snacks

•Crispy Dried Ced ($58)
•Shut w/Cream Cheese($78)

▫️Cocktails
•Yama-tini($148) •Arhan($158)