餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (德福廣場1期)
资讯:

又到周日 tea一tea的时间, 茶木下午茶时段概括一至日,心思思又想食我最爱士多啤梨蜜糖砖,去九龙湾店朝圣一下先。士多啤梨蜜糖多士砖配嘢饮优惠价63蚊仲未完,一份大大啲蜜糖砖,保持一贯水准。今次面包烤到恰到好处又唔会太多蜜糖又唔会过㶶, 一口雪糕加上一口多士,超级好味。盐酥炸鸡排刈包拼阿仔面线呢款系我的新尝试。盐酥炸鸡排细细件放在刈包内,虽然上台时还有微热,但系感觉 油腻。 而阿仔面线类似碗仔翅加幼面, 我个人不太喜欢浆糊状的物体。好彩仲有其他款式可以拣 。

士多啤梨蜜糖多士砖配嘢饮

士多啤梨蜜糖多士砖

盐酥炸鸡排刈包拼阿仔面线

好彩仲有其他款式可以拣 。
盐酥炸鸡排刈包拼阿仔面线

2021-03-06