2009-03-21
同友人食完饭, 当然要食返个甜品才叫完美呢!刚记得在附近的SUGAR, 因为睇咗好多食评于是去试试!好在我哋不用等位, 但系坐下不欠便出现爆埸了! 好似好劲!我哋叫咗几个甜品,"椰皇雪山"-雪山很高, 好清的椰皇味, 但系红豆太少了, 多D会好D!! 仲有一粒雪米糯没什么特别! 凉粉因为太涷食唔到凉粉味道! 最差就系无得食个椰皇呀!! 雪到死实实"拔都拔"唔到! 我谂好多人都跟我一样感到失望!! 应该好似炖椰皇一样, 可以拔椰皇肉食呢! "椰皇XXX"唔记得咩名!!- 这个最好系可以拔椰肉食! 有芝麻汤圆, 珍珠, 芋头, 但系个椰奶汁很差!! 很稀无味, 好似将原本应有的份量稀释咗好多份咁! 我哋都只系食咗D汤圆就无食啦!! "WAFFLE"-第一个感觉_个碟好大!! WAFFLE不太脆! 芒果很小! 雪糕还可以!!虽然今次整体经验唔系太好! 但系我都会再去试试, 因为仲有好多嘢我未试呢!!!!
刚记得在附近的SUGAR, 因为睇咗好多食评于是去试试!
好在我哋不用等位, 但系坐下不欠便出现爆埸了! 好似好劲!
我哋叫咗几个甜品,