2018-07-22 403 浏览
去尖沙嘴揾野食基本上行去厚福街一定超多选择! 今次就去咗Espuma😆 西班牙餐厅🤩上到去超多人等位。 但都算多等位凳可以坐住等,等咗大概15 分钟就入到去。 其实餐厅好大超多枱! 全部坐满晒密密麻麻都系食客😳 野食方面我先叫咗个热门嘅黑松露芝士薯条!!!!!!!! 呢个薯条真系好得👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻完全停不了食食食! 超香口! 黑松露喺个酱度,个酱超好食超浓味!食完个重口味精选, 叫番个正常pizza。点咗墨鱼汁鳗鱼薄饼。 其实我觉得味道偏淡。 其实鳗鱼最好食应该夹番传统鳗鱼汁,但呢个pizza 夹墨鱼汁我觉得怪怪地唔系太match!最后叫咗个皇牌嘅西班牙海鲜炖饭! 老实讲有d 失望,整体黎讲饭太湿同埋味道偏酸! 配料只得两只虾同两件青口内容唔算丰富😉 一般般😀

其实餐厅好大超多枱! 全部坐满晒密密麻麻都系食客😳

黑松露芝士薯条

食完个重口味精选, 叫番个正常pizza。
点咗墨鱼汁鳗鱼薄饼。

墨鱼汁鳗鱼薄饼

最后叫咗个皇牌嘅西班牙海鲜炖饭!

至尊海鲜西班牙饭

2018-06-16