2017-06-14
话说小妹,系打八号波嘅第二日,系沙角收工,想揾地方同一位将要转去第二分店嘅同事食下嘢,饮下。楼下虽则有打边炉,但我地已经系个度成日食,有人话业对面博康有狮威仼饮,咁就去马啦!但系一上OpenRice 睇有负评,但系又有人留言系误会,就等我地呢班小鬼去查证一下先🤔🤔去到原来做紧2周年优惠,98一位,普通重庆烧 。原来呢个价只系一至四,到左五六日,都系108一位,都几抵!但系海鲜就5系呢个价啰,一至四就198,五六日就218,但系听讲都系仼食海鲜。不过我地5好海鲜,所以无试,入到去,第一样系问。狮威仼饮!!!?系,好,即刻开炉5该!食食下谂返起篇负评,想揾个伙记8下啦,但佢地又好忙,跟住见到有个𡃁妹,以为佢系伙记未问佢啰,原来佢5系不过佢知成件事嘅真正原因,所以佢就话哂俾我地知。想回应返篇负评,个三位青年人真系唔系伙记,佢地并不是有心5理你,至于粥锅啲粥一开始就摆落去,其实会㶶啰。。。所以见人见至啦。但呢间重庆烧又5系贵,又有酒饮,其实都全自助咁济啦,使乜理员工服务态度,既然人地都覆你有误会,咁系咪理解清楚先出食评呢⋯⋯