2013-08-20
系公司Last Day,班同事同我地一班实习生Farewell...决定外卖Pizza,食PHD...你都见la,每样都叫D(叫左两个Pizza丶肉酱意粉丶白汁饭丶小食拼盘...),到会咁样...要几多钱我就唔知啦,因为唔使我俾;P{食评}肉酱意粉:唔知发生咩事,D肉酱劲干身丶啲意粉遍硬,难食:/白汁饭:我冇食到,不过其他人都话好食;)小食拼盘1)薯角-唔脆,仲有D淋身,仲唔热,唔掂:'((2)炸鸡粒:一啲都唔脆,淋到死,又冻冰冰,有冇鸡味,好油丶好难食;((3)炸春卷-呢个可以接受,个皮都脆,D涵正正常常,同平时个D差唔多...不过都系唔热:/唯一可以赞既系,配炸春卷嘅汁系几特别嘅,但好好食又算唔上...食左几样都咁唔掂,净返嘅鸡翼我都唔想试@@Pizza:勉强合格过关...Pizza系唯一热嘅食物;> D𩠌都算几多,冇偷工减料;)不足就系芝士落得唔够多! 但系个批底就完全唔得,又硬丶又干到死,面粉比例太多,我仲以为食紧面包我好少会比负评,但今次真系唔比唔得...我平时食开PHD都唔会咁嘅质素,呢间我绝对唔会再帮衬!:S
要几多钱我就唔知啦,因为唔使我俾;P
{食评}
肉酱意粉:[4/10分]唔知发生咩事,D肉酱劲干身丶啲意粉遍硬,难食:/
白汁饭:我冇食到,不过其他人都话好食;)
小食拼盘:[4/10分]
(1)薯角-唔脆,仲有D淋身,仲唔热,唔掂:'(
食左几样都咁唔掂,净返嘅鸡翼我都唔想试@@
Pizza:[5/10分]勉强合格过关...Pizza系唯一热嘅食物;> D𩠌都算几多,冇偷工减料;)不足就系芝士落得唔够多! 但系个批底就完全唔得,又硬丶又干到死,面粉比例太多,我仲以为食紧面包