2022-01-21
♨️Accro Coffee元朗安宁路162号金城楼地下D号铺@accrocoffee ❤️元朗最出名咖啡店之一,门口已经摆满奖杯🏆,排咗一大轮队终于有位入坐,冲咖啡𠮶边完全有一种专业感觉,而且本drink menu厚过电话簿,不过唔太识品尝都系叫返普通咖啡,一排虹吸咖啡就系你面前即塲表演,好正⋯⋯不过因为full house关系,店内都几嘈,隔离左右倾偈咩都听到哂,少咗一份宁静relax感。📌Latte比较nutty味重的咖啡,有少少同平时饮嘅味道唔同,唔知系咪心理作用😛📌冻橙皮朱古力第一二啖系有冲击,因为有橙皮味几好饮,之后𠮶啲就似返一杯普通冻朱古力📌伯爵茶忌廉、枫糖浆配纽西兰特浓朱古力雪糕窝夫估佢唔到咁大份,伯爵忌廉味非常清香,以为食唔晒情形下又光速清哂🤣食物:8/10抵食:8/10环境:7.5/10。。。#食在元朗 #元朗coffee #元朗美食 #yuenlongfood #yuenlongcafe #coffeeshop #coffeetime #coffeeart #冠军咖啡 #coffeelover #coffeeaddict #窝夫 #waffle #虹吸式咖啡 #虹吸咖
元朗安宁路162号金城楼地下D号铺
@accrocoffee
📌Latte
📌冻橙皮朱古力
📌伯爵茶忌廉、枫糖浆配纽西兰特浓朱古力雪糕窝夫
食物:8/10
抵食:8/10
环境:7.5/10
。
#食在元朗 #元朗coffee #元朗美食 #yuenlongfood #yuenlongcafe #coffeeshop #coffeetime #coffeeart #冠军咖啡 #coffeelover #coffeeaddict #窝夫 #waffle #虹吸式咖啡 #虹吸咖啡 #香港咖啡店 #hkig #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfood #foodhk #hkfoodblog #foodiehk #foodporn #foodphotography #foodblogger #foodblog #foodstagram #hkfoodlover #香港美食指南