2010-03-16 15 浏览
YO! 肥嘟嘟又揾到好野食喇! 今次食既野全部都系肥妹妹钟意食嫁! 肥嘟嘟, 你真系好!!! 秘制鸡柳蕃茄汤手打乌冬 - 正如其人食家所讲, 汤真系有浓郁既蕃茄味,半个tomato系碗乌冬, 好足料! 乌冬滑嘟嘟, 仲好有口感, 好有咬口! 鸡柳都好滑, 而且有d 似卤水非卤水既味道, 唔识形容既好味! 仲有好多栗米粒添, 真系值得一试, 好味! 溏心蛋 - 至于溏心蛋, 我地都觉得冇乜特别。虽然佢蛋黄真系可以整到流心咁, 但食落其实冇蛋味, 只系口感唔错, 所以唔建议食。 串烧牛舌 - 睇其他食家话佢d 串烧, 我地都叫左个烧牛舌。相信系即叫即烧, 因为我地都等左一段时间。牛舌几林, 但系太多胡椒同盐, 太咸喇! 如果佢唔系咁咸就会好好多! 但系$22 串得3 旧稍为贵左d。lunch time间野都几多人去食, 因为我地早左步所以唔驶等。set lunch 价钱可以接受, around $3x, 送野饮, 汽水+$3。仲有, 佢系近旺角嫁!

YO! 肥嘟嘟又揾到好野食喇!
今次食既野全部都系肥妹妹钟意食嫁!
肥嘟嘟, 你真系好!!!

秘制鸡柳蕃茄汤手打乌冬
溏心蛋