2018-12-06 86 浏览
冬天 我终于都感觉到你就黎黎到亦同样地姐系又系围炉既季节不过围炉 都围左咁多年 今年系时候揾下新食法今次试一试焖锅 所有食材新鲜送上店员会系系我地面前将食材摆落锅度 即刻焖煮听讲系可以保留食第原有营养 原汁原味咁话!上到去先发现上面有许留山饮 呢个绝对系我童年回忆 以前真系好多时候落堂买返杯黎饮同一杯饮品 依定仲要第二杯半价 Omg!!一路围炉 一路饮许留山 真系第一次我地叫左两杯粒粒芒芦荟爽 系一样既味道 依然饮落去feel 到好多芒果果肉其实原本想食海鲜大焖锅 一黎见佢海鲜多多(广岛蚝 墨鱼仔 红鱼椰 白虾 等等) 同埋店员话呢个锅 配埋香辣豉皇汁 会几野味二黎见佢呢排做紧promote 话follow左佢地IG/facebook 可以7折食呢个锅 (好似做到黎紧12月20号)可惜朋友系牛肉爱好者 唯有 下次先试试呢个海鲜锅不过食完呢个 牛魔煌焖锅 其实都认为系一个唔错既选择 肉份量多 三个人食应该唔系问题 配合埋佢地个酱汁 mix 埋牛肉原有鲜味 又几match留意到店员会系煮既过程keep 住 留意锅入到既肉熟既程度 所以可以确保肉质继续
冬天 我终于都感觉到你就黎黎到
亦同样地姐系又系围炉既季节
不过围炉 都围左咁多年 今年系时候揾下新食法
今次试一试焖锅 所有食材新鲜送上
店员会系系我地面前将食材摆落锅度 即刻焖煮
听讲系可以保留食第原有营养 原汁原味咁话!

同一杯饮品 依定仲要第二杯半价 Omg!!
一路围炉 一路饮许留山 真系第一次
我地叫左两杯粒粒芒芦荟爽
系一样既味道 依然饮落去feel 到好多芒果果肉

其实原本想食海鲜大焖锅 一黎见佢海鲜多多

可惜朋友系牛肉爱好者 唯有 下次先试试呢个海鲜锅

配合埋佢地个酱汁 mix 埋牛肉原有鲜味 又几match
留意到店员会系煮既过程keep 住 留意锅入到既肉熟既程度 所以可以确保肉质继续鲜嫩

食完焖锅 可以叫店员加汤转食打边炉
我地另外仲叫左个响铃 手工松露墨鱼丸 加 手工泡菜虾丸
特别推介松露墨鱼丸 因为佢就算熟左之后 松露个味道依然好出 唔错嫁

堆单每人大约250 左右 呢个份量 呢个价钱
今时今日算唔错嫁喇!
睇下黎紧有冇机会再食海鲜锅喇!!