2023-11-24 40 浏览
其实黎过讲呢一间锋哥厨房好多次㗎啦,一直都好食都唔记得影相写食评。今次带埋朋友嚟试佢都觉得好好食🥰天气终于正常转凉女仔最适合食滋补野 为冬天做好准备 花雕醉鸡煲啲鸡好滑好足料睇到晒佢用你煲嘅材料,真系又好味又抵食😍😍鸡肉唔会鞋口仲好鲜嫩餐厅必食推介✨安格斯牛颈背牛香味极浓极醇,肉质厚实不肥,软腍可口。虾🦐砚全部均十分新鲜,特别推荐虾虾,大只兼肥美,入口嫩滑爽弹,鲜味十足,甘甜可口。蚬超鲜甜,这翻点了几次呢。「打边炉」至爱的响铃, 即叫即炸,上枱嘅时候仲系热架! 香脆可口,食落感觉唔会太油腻, 蘸甜酸酱食得,浸汤食都得!叫左咁多款多拼嘅火锅配料,都好抵食,价钱又唔贵,又可以一次过试晒咁多样嘢,正!👍🏻