2018-12-15 409 浏览
最近天气冻左咁多,紧系同朋友去煲煲佢啦😆之前朋友推荐话依间食鸡煲平靓正,一于去试下👍🏻由大家乐既门口行楼梯上黎就见到个好清晰既价目表,明码实价👍🏻我地果日好早就到,唔洗点等位,环境够哂宽敞,食都食得自在啲😊依度既店员服务态度好好,又会帮我地笠住d衫同袋,防止佢地吸味🙈仲推介我地依个秘制极品鸡煲😋仲有佢地啲肉类都系任叫架☝🏻😍讲翻个鸡煲先,我地有朋友怕辣,所以我地叫左BB辣😂好想赞佢地个鸡超级入味🥰仲要系啖啖肉😋店员会好细心咁帮我地睇火,见差唔多就开盖帮我地炒👍🏻等鸡煲滚既同时,我地都有啲饿😂依间餐厅好贴心咁出面都提供左好多熟食比我地医住肚先❤️大部分都系麻辣既,岩晒钟意食辣既朋友☺️佢地既食物柜都有好多选择☺️绝对满足到为食既我地啊🙆🏻‍♀️饮品柜都有3个,连解辣既豆浆都有得饮👍🏻超贴心❤️食到一半先记得影添🙈佢地既牛肉同鱼滑都高质架😊👍🏻有兴趣可以叫黎试下😁

仲有佢地啲肉类都系任叫架☝🏻😍
饮品柜都有3个,连解辣既豆浆都有得饮👍🏻超贴心❤️