2023-12-18
📍𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡@pepperlunchhk 真系由细食到大(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)真系我嘅comfort food!今个冬天仲出埋𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐠𝐚𝐥𝐚冬日季节二人套餐☃️套餐超丰富,有齐人气之选珍宝黑椒牛肉拼鸡肉饭同新推出嘅美国板腱牛扒!板腱牛扒🥩脂肪含量较低,油花均匀细致,嫩中带有嚼劲,好食( ・᷄ὢ・᷅ )仲有!!龙虾风味芝士酱!!劲惹味(゚o゚;;套餐仲有季节汤🦞雪糕🍦同饮品🥤超满足♡︎.为迎接冬日热闹气氛,Pepper Lunch 仲强势推出「铁粉の认证」会员大抽奖🎟️由即日起至12月31日期间,Pepper Lunch 会员于全线分店单一消费满$90或以上,即可获得抽奖机会一次。奖品丰富,一共送出超过 70 份奖品🎁头奖仲有一部智能手机📲✨(活动的推广竞赛牌照号码:57769)#pepperlunchhk #SimplyIrresistible #WinterGala #美国板腱牛扒#铁粉の认证 #疯狂食Phone狂赏 #抽奖
今个冬天仲出埋𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐠𝐚𝐥𝐚冬日季节二人套餐☃️
仲有!!龙虾风味芝士酱!!劲惹味(゚o゚;;
套餐仲有季节汤🦞雪糕🍦同饮品🥤超满足♡︎
(活动的推广竞赛牌照号码:57769)