2023-12-07
每年都超期待嘅,今日中午买饭发现终于又有得吃啦!🤩今年第一餐,点都要记录一下😝🛎黄金四宝大伙头煲仔饭由鸡肉、排骨、腊肠以及咸蛋黄组成嘅四宝,开盖就香气扑鼻,忍唔住嚟翻一啖🤤四宝系煮嘅过程中与米饭互相渗透,淋上豉油之后更加色香味俱全😋饭粒分明带噍劲,入口带有独特饭香,据说采用顶级茉莉香米🤩翻开饭底有煲仔饭嘅灵魂—饭焦!香脆可口,唔痴底,容易刮,简直爽到爆👍🏻话时话我前后排队嘅都系点煲仔饭🤣就系口味各有所好,等餐嘅时候一煲煲出嚟真嘅超级期待😚由于我系拿走,仲霖住影下打包过程🤣点知靓女手速无影咁🤣两三下就搞掂,帮我打包个靓女几好倾,仲同我讲第次可以📱落单,嚟到直接拎走就得😆而且今年新推出咗两款黄鳝煲仔饭,叫我下次试下,哈哈哈哈哈⚠️外卖砂煲系可以直接带翻屋企嘅哦😉冇理做得d咩🤣洗干净先算,哈哈哈哈哈
🛎黄金四宝大伙头煲仔饭
⚠️外卖砂煲系可以直接带翻屋企嘅哦😉
冇理做得d咩🤣洗干净先算,哈哈哈哈哈