天气变得冻冰冰,又想去打边炉 好少地方有得食羊肉汤底,同时又可以满足食麻辣火锅,所以首选都系去咗方叔叔,食得好满足。呢度嘅环境舒服干净,每台都已经设有酱料,唔使走出走入全程坐喺度慢慢食。先有好重胶质嘅雪耳红枣糖水,一坐低就免费送餐滋润一下先!羊肉锅+鸳鸯麻辣锅,呢个配搭真系好正同埋啱晒冬天~羊肉一啲都唔苏,加埋白萝卜同埋唔同嘅香料,就咁清汤饮一碗都好暖粒粒~麻辣锅就越食越辣,但真系非常之香,等个口辣一阵之后就冇事,最佳酱油配搭就系多啲麻油。最近有一个新出嘅鲜拼九宫格拼盘$228,里面已经有齐唔同种类嘅,份量都唔少,超级高质,新鲜嘅手工丸都有,非常抵食。
嫩牛肉、小郡肝串串 、功夫莴笋片、千丝柏叶 呢几样我都非常非常钟意食,而个拼盘冇嘅。加埋大大杯嘅洛神花鲜橙特饮,仲有多日本七宝札幌生啤,食咁多嘢埋单都唔使$800依家都几full,所以记住早啲打去订位🤍

天气变得冻冰冰,又想去打边炉

先有好重胶质嘅雪耳红枣糖水,一坐低就免费送餐滋润一下先!

加埋大大杯嘅洛神花鲜橙特饮,仲有多日本七宝札幌生啤,
食咁多嘢埋单都唔使$800
依家都几full,所以记住早啲打去订位🤍