胡椒汤的猪杂汤面,清汤萝卜,自家制菊花茶,若你唔食得辣,建议唔好叫胡椒汤底,师傅落好重手,几乎连猪杂的味都食唔到,但猪杂的确新鲜好食,还在碗上洒上大量唐芹碎,好香,叫系有啖菜咬下中和下。清汤萝卜都有好几件,清汤即系猪骨汤底,易入口好多,免费任添的辣萝卜真系辣到飞起,唔食得就唔好拿太多,少量配汤面好滋味最后食到个人暖晒,条唎都辣晒,就叫多杯菊花茶,成个餐都满意,墨鱼头定价小贵,唔舍得食,炸鱼皮今次没叫,下次再试。见餐厅推出外卖猪杂火㶽料套餐,我好心动,定价合理,冬季先去买。最要赞系,间餐厅好干净,枱椅连调味酱料瓶,牙签筒,食具桶等都抹得干净,坐得舒适,侍应服务殷勤有礼。
猪杂汤面(小),配任食辣萝卜
2024-04-14