2022-12-16 323 浏览
Harvest Beachside地点系青马大桥隔离嘅挪亚方舟度假酒店,葵芳青衣有巴士到,沙滩站落车行过去唔洗十分钟,都几方便又唔太远环境清幽 过程舒适又享受除咗本身有套餐包左一系列食材基本上仲有餐厅职员协助 关于烧烤炉嘅事宜如果俾成班女仔去 真系完全减轻好多烦恼环境整体干净企理,现场唔系set左好多枱,所以炉与炉之间好松动,烧得好舒服,不过海边海风会比较大,好在每枱仲有额外暖炉提供食物方面,4人餐Deluxe Surf & Turf BBQ Menu包嘅食物望落都好丰富,份量充足,食材亦都好新鲜腌制得唔错烧烤套餐我地预先订购左Harvest Beachside的✨Deluxe Surf & Turf BBQ Menu有齐海陆空新鲜食材 当中包括🫴🏻🍖日式大蒜腌鹿儿岛无激素鸡肉串🍖越式香茅腌澳洲保湿猪鞍🥩美国谷饲安格斯肉眼牛扒🥩有机露丝玛莉腌纽西兰羊扒🐟香料蕉叶烤纽西兰海鲈鱼柳🦐蜜糖茄酱烧原只缅甸野生海虎虾🦐手造虾丸🥓手造迷你澳洲和牛汉堡🌽墨西哥香料芝士烤新鲜原条粟米🥕新鲜美国露笋及甘笋苗🍄松露酱牛油大啡菇🥓德国纽伦堡肠🍞意式蕃茄香草包例如猪鞍羊架完全无腌过头,保持到肉质口感同肉汁,

环境清幽 过程舒适又享受

🥕新鲜美国露笋及甘笋苗
🍄松露酱牛油大啡菇
🥓德国纽伦堡肠
🍞意式蕃茄香草包

例如猪鞍羊架完全无腌过头,保持到肉质口感同肉汁,烧完出到嚟连佢跟嘅酱都唔洗点都够滋味,另外手造迷你牛汉堡嘅油脂比例好好,食落口感丰厚到以为加左芝士咁,其他都好好食

每样野都好新鲜 质素好
当中我最钟意食嘅就系猪鞍同羊扒