通常冰室呀  茶餐厅呢   都系得港式炒面饭 港式野多~   而且仲好多油盐添~   不过呢间唔会. 见到好多次~ 今日一试   真系唔错!  虽然~ 英式早餐份量 连冻饮 要60几蚊~ 不过份量呀 味道呀  都真系好抵食唔讲小呀!!  即刻睇下有D咩啦!! 当中包括:1. 粟米沙律配多士~    牛油厚多士  烘底好食~   粟米沙律个汁都好好食!~ 唔会好酸   带点甜  劲正  好想可以1星期食几次呢个沙律2. 西洋菜汤大大碗~   味道偏酸了丁点 但我自己觉得很对胃口很好饮呢  (((我饮晒成碗架!!  哈哈 但好饱呀 所以冇食埋d菜味  食左小小d菜都好新鲜 鲜甜 <3 3. 主要菜来了~  基本上都系普通野啦  但肠仔唔系普通肠   我都唔知咩肠  但好好食 ,而磨菇 好juicy 带有牛油香味  鲜甜多汁~  好食*v*仲点左杯冻柚子蜜  都好饮wo   冇叫少甜都唔会太甜   正然后朋友点左 咖哩汁鸡脾面:   (唔洗50$) 正正常常啦 , 朋友话除左鸡脾肉干左dd 都好好食     咖哩汁做得都几好味呀!  捞起面上黎好好食   抵食~!经过嘅朋友可以试试佢

不过呢间唔会. 见到好多次~

当中包括:
  好想可以1星期食几次呢个沙律

然后朋友点左 咖哩汁鸡脾面:   (唔洗50$)

经过嘅朋友可以试试佢呀!~   下次再黎试其他款式
2019-04-04