招聘中
月薪 (面议)
$14,000-$18,000
月薪 (面议)
2023-12-31 166 浏览
踏入这家Haagen-Dazs,热浪即刻被柜内五光十色嘅雪糕击退!首先试咗日本四国柚子同巴西香橙口味,呢个组合出奇地搭配得天衣无缝,柚子嘅自然提神回甘同香橙嘅清甜果香,叮当一声好似夏天嘅风铃,轻轻咁唤醒我嘅味蕾。🌬️再嚟嘅就系奇异果x芒果乳酪雪糕。乳酪嘅圆润带出果味既鲜明,同时不失细腻。而奇异果同芒果,呢两款热带水果帮到手,令人感到仿似置身热带海岛一样。每一啖都饱含果汁嘅甜甜滋味,夹杂乳酪特有嘅酸味,咁样嘅味觉冲击简直系完美嘅夏日消暑良方!🏝️最后,中间休息嘅选择,My Mid Day Break 真系物超所值!一件新鲜出炉嘅苹果芝士蛋糕陪伴香滑雪糕,仲有热辣辣嘅咖啡,真系想喊出嚟咁幸福。木瓜,每啖千层蛋糕入口即溶,雪糕嘅味道选择多到让我犹豫不决。但最终我选咗一球抹茶雪糕,华丽嘅茶香如丝绒般滑过喉咙,世界顿时静态。😌总括嚟讲,这趟Haagen-Dazs嘅旅程令我体会到夏日雪糕嘅凉爽同缤纷。而且,每一款口味都各有特色,值得一试再试!🍦