2019-04-23
follow my ig pls 🌟eat_neverland🌟#爆汗串串爱辣朋友介绍左呢间辣野比我,今日我去踩下场。平日7:00 去到都爆场既小店(大约24个位)。好彩有book位。 不过人流都转得快,就算等都唔使等好耐。夜晚餐厅主打放题。放题对于我来讲太多,一问之下原来都可以散叫。要咗$128 30串 (有十款 每款三串)款式如图💁🏻♀️推介:魔芋、五花肉、鱿鱼🦑、肥肠(好肥 怕肥者勿点)。P.S 成都小香肠原来系腊肠😨不喜勿叫。一开始食觉得唔够辣,偏香为主,但其实会越食越麻辣。我觉得唔系太食到辣既朋友都可以试吓。如果真系觉得辣嘅话可以叫个油碟,点一点去除大部份既辣。唔好以为点油会好肥,油有保护肠胃嘅作用。斋食串串唔够饱,叫多咗碗肥肠面。系大陆果只白面,好多好大碗,卤大肠超入味。辣汤底好香,叫咗小辣。辣度有层次唔会死辣,小小麻岩岩好(同谭仔小辣差唔多)。辣得过瘾越食越想食。总结:串串细细串少食多滋味,个人认为面食更为出色。推介指数:7.7/10
#爆汗串串
爱辣朋友介绍左呢间辣野比我,今日我去踩下场。
款式如图💁🏻♀️
推介:魔芋、五花肉、鱿鱼🦑、肥肠(好肥 怕肥者勿点)。
P.S 成都小香肠原来系腊肠😨不喜勿叫。
总结:串串细细串少食多滋味,个人认为面食更为出色。
推介指数:7.7/10