2024-01-26 33 浏览
话说呢几日突然又冻到飞起,紧系同屋企人拿拿声打番个边炉啦!有朋友食过话几好食,咁就紧系又去试下,又真系几好食!🍯|花月宫特色鲍鱼鸡煲|HKD 298食落BB辣,煲内有4只鲍鱼,好爽口。鸡件有先烹调过,外表脆脆地咁,超挂汁上菜时有专人帮你继续炒鸡,一边食鸡一边食芫荽,又好惹味又清新,食完鸡煲再打边炉,简直回味无穷。🍯|牛魔皇天梯拼盘|HKD 588呢个拼盘不得了,包含本地手切既骟牯牛颈脊、安格斯牛小排、手切封门柳同一口牛柳粒。牛小排油香味一流,好似食紧和牛。封门柳同牛颈脊牛味浓,有咬口。牛柳粒一口咬落去成口都系油香,啖啖肉。一个拼盘满足晒我哋呢D「食肉兽」,劲满足!🍯|澳洲羊肉卷|HKD 128羊肉卷偏厚,重羊味,钟意羊肉个阵膻味既话,会超钟意食。我地完全食唔停口。🍯|稻庭乌冬|HKD 28超顺滑,唔似超市买个D咁咁硬。一啖肉一啖乌冬,简直乐不思蜀。

🍯|花月宫特色鲍鱼鸡煲|HKD 298

🍯|牛魔皇天梯拼盘|HKD 588