2019-02-25 26 浏览
突然天气转凉,超想打边炉,所以今日同老公系油塘大本型行完街即兴去打边炉。因为时间尚早,所以不算太多人,餐厅位于3楼大食代入面,直入行到尾就见到啦。除左点单纸落单仲可以用QR Code 落单,环保又方便快捷,落完单仲可以去自助区拎食物,雪糕,饮品任饮。2小时任食日本料理+火锅放题,价钱唔太贵,好低食,我地点了最新既海胆龙虾汤底,汤底好鲜甜,龙虾只有半边,但好爽口弹牙,海胆没有苦涩味,好甘甜。美国肥牛切得够薄,一恰就食得。海鲜配料,我地点左墨鱼滑、海虾、蚬、东风螺,蚬处理得好好,没有沙,而且冇臭味,好新鲜,墨鱼滑,点了几次,咬落有粒粒墨鱼,弹牙柔滑。烧物有点失准刺身够新鲜有甜虾、虎虾,八爪鱼、冰山贝,特别甜虾有鲜甜味,八爪鱼,冰山贝爽口,一点都唔韧寿司,细细件,一口一件,紫菜仲系脆既

美国肥牛切得够薄,一恰就食得。

烧物有点失准

刺身够新鲜

寿司,细细件,一口一件,紫菜仲系脆既