2023-03-28 658 浏览
今日落雨湿湿冻冻地想打边炉☺️ 咁去开尖沙咀朋友话呢间 渌烚年代 最近多人讲想试下 咁我哋就上去望下啦~ 好好彩我哋早食即刻就有位入得😬 睇一睇餐牌 都有好多选择 都拣咗一阵先拣到食咩🤣 拣好食咩之后 先来一个调味料嘅九宫格 羊肚菌海参炖鸡汤 $198今次拣咗呢个滋补汤底🤤 冻冻地想暖下身 呢个汤底一上枱已经闻到劲香 再睇吓入边有啲咩材料 有好多条海参🤩 仲有啲鸡肉同埋红枣杞子好足料好滋润👍🏻 二话不说饮咗两碗汤 同埋食咗几条海参先啦😬 手切安格斯 $198好靓呀呢个安格斯牛 睇到啲纹就知油脂分布平均 食落牛味都几浓郁 唔错呀👍🏻 双拼饺 $128我哋拣咗养颜桃胶饺同埋蟹皇饺 喺出面好少会见到桃胶饺 一咬开满满桃胶 健康又好味呀😋蟹皇饺好似食紧小笼包咁 大大旧肉同埋仲有啲肉汁起入面👍🏻 我哋仲叫咗唐生菜、莴笋、水鱿、脆鲩鱼片、同埋响铃 全部都系好新鲜嘅食材 同个汤底好夹 感觉打边炉都可以食得好健康😌 食食下反转个餐牌 见到原来佢仲有私房菜 食完嘅时候 店主同我哋讲 依家openrice book位星期一至星期四 晚上五点半至九点有八八折 叫我哋下次book咗枱先嚟就会抵啲🤣 整体

睇一睇餐牌 都有好多选择 都拣咗一阵先拣到食咩🤣

双拼饺 $128
蟹皇饺好似食紧小笼包咁 大大旧肉同埋仲有啲肉汁起入面👍🏻
桃胶饺蟹黄饺

食食下反转个餐牌 见到原来佢仲有私房菜

整体来讲 呢间渌烚年代 环境舒适 食材新鲜 店员服务态度好好 下次再黎会记得book位😬
羊肚菌海参炖鸡汤
手切安格斯