{Sirloin Steak Set Dinner - $288}同事请食饭,带左我去 #Grill28,好多年前去过呢度,记得质素都ok 嘅,但今次食呢个 Set Dinner 实在系有啲失望😏晚餐包一个 #鸭胸沙律 或 #三文鱼多士 , 之后就系 #牛扒 同一杯饮品!总值每位$288. 整体两样食物上碟都好靓,前菜味道不错!但牛扒真心系失望,主要原因系因为上碟时,薯条,牛扒同配菜已经冻了!系一个摆明放左十五分钟以上嘅温度,虽然味道系ok, 但以一个肉食大王对牛扒嘅期望黎讲实在有落差!天气已经唔算最冻,咁样冬天点算好呢!不过同同事倾足一晚计,食的不只是味道而是气氛!只系我地走嘅时候都话,下次同相同嘅价钱一定食到更好嘅嘢!美味程度:😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍📍#Grill28 (湾仔)湾仔港湾道28号湾景中心大厦1楼5号舖

美味程度:😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍

📍#Grill28 (湾仔)
湾仔港湾道28号湾景中心大厦1楼5号舖