2019-07-18 906 浏览
由门面睇落去,呢间只不过系一间普普通通嘅西餐厅,价钱平均大约喺$70-$90左右,佢d野都好食嘅,不过又未去到惊为天人啦($70-$90惊为天人嘅西餐厅都真系要非常惊为天人先可以惊为天人),但系真系谂都无谂过,呢间西餐厅嘅冻柠檬茶可以做到咁惊为天人!当然,你可以话,一杯冻柠茶真系可以晓飞咩?系唔系只系你自己嘅口味比较奇特呀?的确,口味嘅野真系主观得好紧要,不过我自问亦好有求真之心,试过几次同唔同嘅朋友去会一会佢杯冻柠茶,一个二个试完之后,都异口同声咁样话佢杯冻柠茶好好饮,如果你地去开上环(近西港城),不妨自己去试佢一试,睇下个味道如何。讲返佢d野食,我觉得招牌咖哩可以不理,牛扒真心普普通通,但系佢个厨师煮嘅意粉类又确系唔错,尤其是佢嘅炒意粉,值得一试。