餐厅: Itamama (形點 II)
资讯:

2024-03-16 288 浏览
今日本身夜晚想带竹竹去食呢间既pizza,坐低咗之后先知冇哂但系呢间就系竹竹最中意既pizza,可以成个食得哂!冇野岩佢食,所以叫左个薯条比女女食龙虾鲜蚬意大利饭🥈半只龙虾好加分啊!啖啖肉!香草鲜芦笋螺丝粉🥉呢个系我觉得几好味嘅螺丝粉,酱汁唔会结,食落去个感觉好舒服、好清新!黑松露酱配薯条小朋友冇Pizza食,所以专登俾个薯条佢啦!都唔错嘅几脆,本身有味嘅薯条百香果冻柠茶(里便系鲜榨柠檬汁)超正!🥇服务分扣咗就系清洁阿姐未食完都问食完未,但系仲有10分钟先闩门,其他枱啲人都仲食紧当然我哋会喺限时前食完,未到闩门时间其实唔应该见你啲嘢未食完都问收得未。作为一个优质顾客,我会一直睇住时间今日奖牌:🥇🥈🥉
今日本身夜晚想带竹竹去食呢间既pizza,
坐低咗之后先知冇哂

但系呢间就系竹竹最中意既pizza,可以成个食得哂!
冇野岩佢食,所以叫左个薯条比女女食

龙虾鲜蚬意大利饭🥈
半只龙虾好加分啊!啖啖肉!

香草鲜芦笋螺丝粉🥉

黑松露酱配薯条
小朋友冇Pizza食,所以专登俾个薯条佢啦!
都唔错嘅几脆,本身有味嘅薯条

百香果

冻柠茶(里便系鲜榨柠檬汁)超正!🥇

作为一个优质顾客,我会一直睇住时间

今日奖牌:🥇🥈🥉

2024-03-15