2019-11-08
观塘 Bistro La Bon 餐厅装修简约、型格,有气氛,无论朋友聚会又啱,拍拖黎撑枱脚都啱巴马火腿杨桃沙律 巴马火腿入味,杨桃酸酸哋又好清爽,好适合加入沙律。日式矶煮鲍鱼用酱汁及昆布慢火去炆,令肉质保持鲜嫩弹牙,又可让浓郁的汤汁裹住鲍鱼。浸汁一晚成为冷盘,鲍鱼比我想像中仲要入味,真系好好正,风吕大根。真系又好睇又好食火山石烧澳洲M6和牛三角腰扒伴意大利鲜香芹酱 M6和牛很好味,牛肉味好香浓、好好味烤农家三黄鸡配黑松露包糠伴黑松露鸡汁烤鸡里面𫗵咗一层黑松露面包糠, 一切落去就好香黑松露味, 鸡多汁无雪味又唔会太干. Tokyo Strawberry Frozen士多啤梨沙冰,卖相靓之余材料都好足,食到到新鲜,仲有某社交平台Like and Share 所有饮品买一送一都几抵最后上甜品cheesecake👍🏻好好味唔差一定要再食,好难得观塘区有高质餐厅,听员工介绍有点后6位以上点了主菜仲送生蚝拼盘推介⭐️⭐⭐️⭐⭐ ——
巴马火腿杨桃沙律
巴马火腿入味,杨桃酸酸哋又好清爽,好适合加入沙律。
日式矶煮鲍鱼
火山石烧澳洲M6和牛三角腰扒伴意大利鲜香芹酱