2014-10-28
天气有D凉,同事就建议放工后一齐去滚,近近地去左呢间,其实就纯粹揾个地方吹下水 人不多,可能因为平日而且早挂,客人不多,待应不少,所以有几个人在身边行来行去 今次试下番茄薯仔汤底,有3件大骨,好红既汤底,茄味好香浓,不会水稀稀,而好似将鲜茄煮成左汤汁,所以好浓味,因为同事点了羊,所以无点牛,而我唔食羊所以无试。 点了脆鲩骨腩同鲩鱼骨腩,只因大家想食脆鲩骨腩却点了鲩鱼骨腩,所以补叫返,新鲜程度尚算可以 黑柏叶几好,因为出面食都系一条条,呢间系一片一片,会易熟一D,点少少辣椒豉油好好味 响铃卷同四宝丸份量不少,响铃卷轻灼过即食,外软而肉脆,口感一流。而且吸收左浓郁番茄汤嘅味,好甜。成间野最吸引既系长期有待应在附近,所以服务不错,有间不细嘅独立房,3个人食,而且无设时限,埋单每人$170有找,市面少有。我地仲俾左20蚊贴士,我地仲俾左20蚊贴士
我地仲俾左20蚊贴士,我地仲俾左20蚊贴士