2024-11-04 1082 浏览
呢间好似不嬲出名由韩国人经营,所以去食𠮶阵都几期待~~一开始嗌咗炸酱面,半半炸鸡(蜂蜜蒜蓉&甜辣),烧五花腩定猪颈肉。炸鸡嚟到系原味同甜辣,但嚟到𠮶阵唔系好知,冇为意,食落根本冇蜂蜜蒜蓉味,同返店员讲(系个大叔嚟),佢话「但你哋食咗啦㖞」。大佬唔食我点知你俾错我呀😅虽然佢哋之前有另外补返蜂蜜蒜蓉炸鸡,但店员嘅态度真系有啲令人不爽😓👍🏿炸鸡都叫中规中矩,炸鸡本人冇话好juicy,不过炸鸡嘅酱系几出色,如果想食好食嘅炸鸡,真系好多舖好多过佢。👍🏿另外炸酱面,中规中矩,面本人系几滑几好食,但调味总系觉得差咁啲,个人会觉得outdark炸酱面更胜一筹。不过碟面真系好大碟,系几抵食下。👎🏿烧五花腩真系中伏,肉质好鞋,冇乜调味净系食落口觉得食紧好难食嘅叉烧,俾咗2旧水嗌呢个肉真系有啲唔知讲咩好,差到连单独帮佢影相都冇影,唔建议嗌。
呢间好似不嬲出名由韩国人经营,所以去食𠮶阵都几期待~~

👍🏿

👍🏿