食晚饭前好想食甜野~好耐之前其实已经试过The Pantry既Pancake同意粉~今日好想再食多次! 同行既朋友话唔想净系食pancake~所以就试下新野~ Waffle!但其实未试过The Pantry既waffle佢既定价又比出面普通既waffle贵少少...抱住呢个白老鼠既心态去试....我地最后嗌左呢个Chocolate & Coffee Mousse Waffle估唔到咁出色!比起pancake更加惊为天人!Waffle仲系热辣辣,外脆内软! 系我食过最好食既waffle!上面既Chocolate & Coffee Mousse好滑,好浓既朱古力味,带住淡淡既咖啡味~最重要系个mousse系唔太甜,就算同行既朋友麻麻地甜野,都觉得好正美中不足既系个球雪糕唔太浓云呢拿味~ 但都好够冻,唔会因为waffle热就溶晒当然,黎到The Pantry点可以唔嗌佢个Souffle Pancake架!Pancake都系依旧既水准~ 松软既Souffle Pancake,加埋Maple Syrup同蜜糖牛油好多Souffle pancake,食完都好似食左阵风咁The Pantry既Pan
今日好想再食多次!

同行既朋友话唔想净系食pancake~
所以就试下新野~ Waffle!
但其实未试过The Pantry既waffle

Chocolate & Coffee Waffle
估唔到咁出色!
比起pancake更加惊为天人!

The Pantry's Pancake
Pancake都系依旧既水准~
好多Souffle pancake,食完都好似食左阵风咁
The Pantry既Pancake就无呢个问题

食完两个甜品已经好满足~
见到附近好多人都嗌左Risotto,好似好好食咁
下次一定要黎试下~
2018-03-10
Chocolate & Coffee Waffle