3天前
圣诞节男朋友早早book 定呢间餐厅,俾咗$1000 订咗佢最出名嘅黄油鸡。去到咁啱系平安夜,佢有个Xmas set menu. 我地想食但又怕加埋只鸡食唔哂,最后个厨师俾我地每人加$280,把xmas set menu 中的venison 转做黄油鸡。只鸡系好好食嘅,佢系皮同肉之间好似酿咗啲野,但最后都系食唔哂要拎走半只,因为佢一齐黎𠮶个potato mash 都好好食,所以我食哂𠮶样先😂其他菜色都不过不失,服务都ok, 可以改善嘅比如系两个客人两个waiter, 应该一齐放低或者一齐拎走个碟,而唔系一个放底完既走,另一个先再放低同讲解菜式。 仲有就系枱面嘅面包碎冇人主动黎清一清佢。但Xmas eve 佢都冇特别加价,都算ok. 最搅笑系我地成程都好似闻到啲烟味,咁啱又坐系个员工入口出面,以后m为系有人成日走入去食支烟先出黎。点知原来甜品有道系唔知烟熏啲乜😂心里面屈咗人地成餐饭Tim,sorry
但Xmas eve 佢都冇特别加价,都算ok.