今次系最长的WFH足足三个月,家中少爷厨艺点会唔好呀完全突飞猛进👍🏻,人就自然肥咗,所以今日开完OT要行下郁动多啲,当然要出嚟消费出进经济效益(希望⋯🙏)今晚想再去试吓芽庄(其实响2年前来过,因为觉得一般所以冇写食评)看看有冇进步先,定已经退⋯我哋大约8:25才到餐厅门口,侍应都会提一提要用酒精搓手液同探热才能进入店内,环境卫生,询问侍应边款捞檬好味,他推介三文鱼捞檬,果然冇介绍错,一等再等食完头盘炸春卷再食埋个上等手切牛柳汤河再饮埋杯冻饮𠮶捞檬都未嚟,果然宝物沉归底!三文鱼捞檬一嚟到嘅时候已经闻到片片炸鱼皮味道,食物香脆又唔醒,果然冇介绍错!但系因为最后上菜所以成碗捞檬系食唔晒嘅,希望下次唔好要客人等候超过20分钟😫限量嘅上等手切牛柳汤河肉质非常嫩滑细致,味道清甜!炸春卷分量十足有三件每件都大大嚿亦有好多配菜跟住,唔会好似一般舖头得一两块生菜,佢有大量生菜同埋有青瓜仲有酸嘅萝卜丝,十分抵食😀问题随即在返到屋企之后就发生,劲颈渴😤又系落咗大师傅⋯
限量嘅上等手切牛柳汤河肉质非常嫩滑细致,味道清甜!
问题随即在返到屋企之后就发生,劲颈渴😤
又系落咗大师傅⋯