2017-04-12 181 浏览
礼拜五收工本应是满心欢喜咁享受一个happy Friday night...最近McDonald取消咗原有三款包之后,食少咗🍔,加上越来越多burger shop崛起,今晚心血来潮,拣咗lee间来试。礼拜五嘅tst人满为患,以至于我哋到达嘅时候,等位处已经出现咗人龙。好唔容易轮到我哋有位,可惜被告知下一张台系位于室外,但唔想再等,唯有接受。跟住侍应带位行出户外就餐区,我最唔希望嘅事出现,隔离嘅客人系食🚬嘅!我转身细声问咗𠮶侍应,有冇其他位或者非吸烟区位置,佢即时🌚话冇,要就要再等唔知几耐!如果唔系男友想食,已经即刻转身走咗。我唔出声,唯有坐低食住二手烟先。𠮶侍应系咁2 dump低menu,水都冇杯... 于是我直接order咗杯奇异果汁。奇异果汁唔太酸,冇乜特别,完。薯丝虾Lee款小食不错,性价比比较高。香脆可口。鹅肝牛肉汉堡Gimmick嘢,e家好多食物都同鹅肝 / 黑松露有关。面包松软,肉嫩,鹅肝甘香,份量不大。香脆鳕鱼柳汉堡除咗面包松软之外,食唔出同McDonald嘅鱼柳包有咩分别。香港土地供应问题,出街食饭除咗食租,原来仲要食气!食唔饱之余仲要食气!

Kiwifruit  Juice
奇异果汁
唔太酸,冇乜特别,完。
薯丝虾
Lee款小食不错,性价比比较高。香脆可口。
香脆鳕鱼柳汉堡
香脆鳕鱼柳汉堡