2022-09-12
黄埔热闹既街道上 静静的有佢既存在🤫路上人来人往 白色外墙同玻璃显得低调室内优雅既设计 简单得黎带到俾人一点优闲感Cafe内好容易见到花花草草🌾每个座位都有佢既特别之处 有幸地拣到最IGable既位置😆同街道只系一门之隔 听到街上既嘈吵 又可以享受cafe既宁静呢个位好似自成咗一角咁 我都几钟意😍➷Tea time呢个时间可以拣啲轻食 饮杯野影吓相咁叹下📸🔹 蟹肉牛油果香芒他他呢个芒果花排得好靓🤩吸睛度100分💯芒果选择咗比较清香既品种🥭甜酸味比较薄身用黎做呢个沙律就岩岩好 唔会抢走清新感👍🏼蟹肉同牛油果混埋 味道会有较多层次个人认为可以唔摆洋葱🧅因为好怕食洋葱个种刺激既味道😂🔹 𝙊𝙧𝙚𝙤 牛角包窝夫酥脆既牛角包窝夫真系好好食😋斋食我都觉得开心🥳呢个甜品唔甜嫁 所以都食得几舒服 又唔腬👍🏼不过窝夫热热地 所以面头既cream好快溶😆Oreo既味道大众化 但真系几钟意有佢既甜品🥐🔹 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚🔹 𝘾𝙤𝙡𝙙 𝘽𝙧𝙚𝙬 𝙈𝙤𝙟𝙞𝙩𝙤焙茶Latte既茶底真系好香浓🤤茶味够浓厚同奶既平衡做得好好 最靓就紧系个拉花👍🏼冷萃咖啡既Mojito我见到都已经心心眼😍摆到明系为我而设🍋个种
路上人来人往 白色外墙同玻璃显得低调 室内优雅既设计 简单得黎带到俾人一点优闲感
Cafe内好容易见到花花草草🌾 每个座位都有佢既特别之处 有幸地拣到最IGable既位置😆
同街道只系一门之隔 听到街上既嘈吵 又可以享受cafe既宁静 呢个位好似自成咗一角咁 我都几钟意😍
Tea time呢个时间可以拣啲轻食 饮杯野影吓相咁叹下📸
🔹 蟹肉牛油果香芒他他