2023-12-18
狐狸食堂希望能够提供混合港式以及传统日式既串烧比客人亦都希望提供一个舒适放松既环境😮💨令到客人可以暂时放低日常生活中既烦忧🤯好好enjoy与朋友既时光🍻➷🪐 烧鸡皮🪐 烧墨鱼咀每次食串烧都一定要叫烧鸡皮🤤烧鸡皮油脂丰富 口感酥脆 食多几串都唔惊😆本人第一次系串烧店食烧墨鱼咀 本身唔太好墨鱼鱿鱼类🫣估唔到俾佢外层微焦既外皮吸引到🤩内层保持嫩滑既口感§🪐 烧厚切牛舌🪐 烧日本五花腩牛舌有淡淡既牛肉香味 肉质柔软带有点嚼劲 一人一串唔驶争五花腩肉质柔软嫩滑 脂肪融化令肉质更加多汁😋配以烧到酥脆既外层 增加咗口感既层次👍🏼§🪐 蒲烧鳗鱼🪐 酱油烧白鳝依度既酱油烧白鳝比起平时既厚身同埋大份😍外皮烧到金黄色同有少少微焦🤤肉质烧过后更为结实 有淡淡既酱油味同埋鲜美§🪐 烧鳕鱼条🪐 明太子玉子烧鳕鱼条一放落枱我地已经忍唔住系咁食🤣松脆可口 沾埋沙律酱简直绝配 唔驶一阵已经清晒玉子烧质地好滑嫩 配以明太子既咸味能够平衡玉子烧既甜味令到整个味道都增添层次感👍🏼§🪐 五花腩SET烧野菜猪腩卷|酱烧年糕猪腩卷烧苹果玉桂猪腩卷|烧烟肉番茄卷一Set 4串 岩晒同朋友开心share 店舖采用日本黑豚五花腩最钟意
好好enjoy与朋友既时光🍻 ➷
🪐 烧鸡皮
🪐 烧墨鱼咀
每次食串烧都一定要叫烧鸡皮🤤 烧鸡皮油脂丰富 口感酥脆 食多几串都唔惊😆
本人第一次系串烧店食烧墨鱼咀 本身唔太好墨鱼鱿鱼类🫣
五花腩肉质柔软嫩滑 脂肪融化令肉质更加多汁😋
配以烧到酥脆既外层 增加咗口感既层次👍🏼 §
🪐 蒲烧鳗鱼
🪐 酱油烧白鳝
依度既酱油烧白鳝比起平时既厚身同埋大份😍 外皮烧到金黄色同有少少微焦🤤
肉质烧过后更为结实 有淡淡既酱油味同埋鲜美 §
🪐 烧鳕鱼条
🪐 明太子玉子烧
鳕鱼条一放落枱我地已经忍唔住系咁食🤣
玉子烧质地好滑嫩 配以明太子既咸味能够平衡玉子烧既甜味 令到整个味道都增添层次感👍🏼
🪐 五花腩SET
烧野菜猪腩卷|酱烧年糕猪腩卷
烧苹果玉桂猪腩卷|烧烟肉番茄卷
一Set 4串 岩晒同朋友开心share 店舖采用日本黑豚五花腩 最钟意就系酱烧年糕猪腩卷😍烟烟韧韧既年糕
配上肉味浓郁既猪腩肉 爽口弹牙 一定要衬热食🤤
烧苹果玉桂猪腩卷令我有好大惊喜🫢 苹果既清甜加上玉桂既香气
令到成个卷比较清新 食落会减低油腻感👍🏼
🪐 4支免治鸡肉棒
酱烧免治鸡肉棒|明太子免治鸡肉棒
柠檬盐免治鸡肉棒|芝士免治鸡肉棒
店舖采用日本德岛县阿波酢橘鸡🐓 受优良环境影响低下 所出产既鸡都会特别健康💯
鸡肉既味道本身已经好突出 再加上4款不同既口味调配😋 可以话系一次过满足晒4个愿望🙏🏼
➷
能够享用到咁高质既串烧夜 大家都食得好开心🥳