2023-08-02
#出差食好嘢系列 今次目的地系九龙塘😚揾路点去时又在Google Map发现呢间餐厅,睇个名就好吸引🤩原来系半自助午餐嚟架,咁啱我又好耐无食自助餐啦,当然好野就要分享,于是邀请父母一同享用呢件开心事🩷午餐有斋食沙律甜品吧同加多$20食埋个主菜,我地只叫左一款主菜,众多选择入面拣左睇落无咁heavy,《意式煎猪肉火腿卷》入面的头盘自助餐有沙律吧Healthy Salad Bar,海鲜冷盘Fresh Seafood and 烤肉Roast Meats;外面则是甜品水果吧Chefs Special Dessert Buffet,虽然选择唔多,但系每款都好精致同吸睛,特别是~红丝绒千层蛋糕🍰,因为行过已经吸引住我!平时食自助餐我都比较少拣件袋蛋糕食既,今次打破常规😚点知有惊喜,有外表有内涵🤣父母都话抵食同多选择,仲话餐饮都好大杯,心郁郁划下次再嚟食tim😍其实呢间意式餐厅既High Tea Set都好评,或许下次再嚟试😊
今次目的地系九龙塘😚