2019-10-13 47 浏览
呢一日,又走咗去九展食晏!今次终于试呢间蕃茄嘢。。。左睇右睇,ok!都拣到食咩。女友要蕃茄野菌蟹柳棒米线,辣嘅,我要饭! 个焗饭好特别,系有姜,正㖞,我钟意姜㗎!😋😋买完回位,我个焗猪扒姜饭好快就到,哗!㶶咗少少,即试先,都几好味,饭加咗姜,正😋👍🏼,因本人钟意姜😁 60蚊有埋饮品,ok嘅!到女友嘅米线到,样子都得,仲有蛋添! 但原来辣都只系放点辣酱系面。。。但女友话都夹嘅,好可惜⋯⋯食食吓⋯⋯唉!有条小像根!😑😑😑😑😑😑当然要同佢讲啦,激死!终于换过碗,当唔洗佢原碗换!因为都食咗唔少先发现😑😑😑😑😑😑 条橡根相都费事 post 喇! 本身食物都ok 好味,但咁嘅经历,短时间都唔会再去食! .😑😑😑

焗猪扒姜饭

蕃茄野菌蟹柳棒米线
2019-09-20
$54.5 (午餐)