之前睇过报导,一直都好想去食。去到店员会主动介绍餐牌,煮法口感都介绍得几详尽。我同朋友两个人食左两个主菜都已经好饱。细食嘅话,可考虑一主菜同一前菜。————————————————🐮 胶牛嘴边肉, $188(4/5)简单啲嚟讲就系炆牛面肉。因为用左运动量大嘅牛面肌肉,食落胶质感重,富牛味,亦无其他部位咁肥腻,而且口感软腍,基本上用叉都切得开。就咁食可能会少少重味,加埋薯蓉食就啱啱好。🐷阿肥个脆皮肚, $158(3/5)呢个系系低温慢煮嘅五花腩,感觉佢同Gordon Ramsay 喺 F Word 整𠮶个有啲似。表皮香脆,有丰富嘅香料味,侧边仲有酸酸甜甜嘅苹果蓉解腻,不过个人认为肉有少少干,切嘅时候有少少皮肉分离,所以我都系钟意牛面肉多啲。🥤出心出力水果茶, $38 (3.5/5)水果茶由小店自家炒嘅菠萝酱制成,唔系好似其他店咁加糖浆,可以话真”出心出力”。饮落系水果清新嘅甜味,而唔系死甜。
————————————————

🐮 胶牛嘴边肉, $188(4/5)

🐷阿肥个脆皮肚, $158(3/5)

🥤出心出力水果茶, $38 (3.5/5)