2021-11-25
🐻既地头终于有猫猫cafe 啦,难得而家闲日有时间,就陪爸妈体验一下 💕 尼间猫Cafe 既信念系希望创造一个人同动物自然相处既共享空间,而🐻好相信佢地会做得到✨ Cafe 设计风格型格得黎又舒服,内里划分左区域,方便饮嘢或食嘢既客人 😼 猫猫会随意去自己感觉舒适既地方,有纸箱、软枕、餐桌椅等 😝 每枱客人仲可以俾$20扭一次零食蛋俾猫猫happy🥰🐻食后感‼️🐻感觉叫套餐会抵点,因为除咗主食仲包埋一杯基本饮品同一小时亲亲猫咪时间 🙀 如果唔食野,都可以平日$78 / 假日$98 享有基本饮品同一小时 😽 佢地既食物饮品都会由外卖店提供,包装企理干净又热辣辣 👍🏻 赞‼️✨「全日早餐套餐」$118 🐻拣左烟三文鱼All Day,仲有最爱既薯饼、炒菇、同牛角包 🥐 最开心系全部都好新鲜热辣,无得输👍🏻✨「轻食/甜品套餐」$88🐻拣左「黑松露酱野菌炒蛋+小牛角包2件」同埋「心太软朱古力配雪糕」,唔想食得太多都可以拣尼几款,心太软都几有惊喜,而且雪糕够冰冻,隔多阵食都无溶到 🍨 🐻后记‼️今次刚好同cafe既店主(估计系😝)倾左阵计,佢好nice咁介绍唔同猫猫既名同特性俾我哋知,有只🐱
🐻食后感‼️
✨「全日早餐套餐」$118
✨「轻食/甜品套餐」$88
🐻后记‼️
今次刚好同cafe既店主(估计系😝)倾左阵计,佢好nice咁介绍唔同猫猫既名同特性俾我哋知,有只🐱叫叮叮被遗弃于垃圾桶,但好坚强咁生存落黎 🥺 仲有好多近来估计系移民而弃养既🐱 希望大家养动物前要考虑清楚,领养不弃养 🙏🏻