今次🐻又揾到一间人气 cafe 🥰 门面已经超岩打卡,装修简约又带点清新🌵 里面位置唔算好多,星期六下午时间来等左一阵子,食物甜品款式都多选择,今次🐻主要点左几款打卡必叫款试试先 😆⁡🐻の试食‼️✨松露油大啡菇忌廉猫耳朵 $110✨贝壳窝夫 $88✨菠萝Fruiticano (Iced) $55✨抹茶鲜奶(HOT) $40⁡今次🐻觉得最有惊喜一定系贝壳窝夫 😍 制作需时,有4大粒热辣辣贝壳造型窝夫,鸡蛋味超香浓,仲有伴埋既焦糖香蕉🍌云呢拿忌廉🍦雪糕同自家制吉士酱,识食一定将窝夫浸入去一齐食 🤤 菠萝Fruiticano 造型无得输,但可能🐻本身唔太好咖啡,再加埋落菠萝沙冰🍍有点唔惯呢 🤣 猫耳朵既酱汁很浓郁,而且啡菇超足料,加埋软软既猫耳朵很开胃的 😋

🐻の试食‼️
✨松露油大啡菇忌廉猫耳朵 $110