2019-08-07
E间敏华冰厅每次经过都好多人排队, 今次同男朋友终于的起心肝排下队, 睇下系味真系咁好食🤔🤔 1点几钟人龙依然咁长, 排左差唔多20分钟先入到去, 入到去咁岩有新鲜鸡尾包同菠萝油出炉, 当然摆一摆底个餐牌, 整番件嚟试下先☺️☺️ 难得一场嚟到, 紧系试埋佢个蛋挞啦🤭🤭菠萝包非常邪恶😈, 个皮都几脆, 热辣辣加埋片牛油溶溶地好滋味, 如果牛油再大块d仲正😋鸡尾包好香, 热辣辣, 入面嘅椰丝都算多, 大大个摆入口, 每一啖都有好多馅, 好爽🤭🤭🙊🙊 蛋挞都唔错, 上面嘅蛋几滑几香, 好食! 3种包点都唔算贵而且新鲜热辣, 抵食!我地两个人叫左个必食嘅黯然销魂饭同葱油猪扒煎双蛋饭,仲有手拍有皮老姜煲柠乐😋 等左大约15分钟就有得食。黯然销魂饭⬆️⬆️ 都算大碗嘅, 半肥瘦叉烧几大旧, 颜色都几靓。因为系即烧出嚟, 所以时间上就要等得耐少少, 但味道唔错, 叉烧肉质几嫩, 咬落去唔韧几淋身, 又唔干, 系好食嘅😋😋葱油猪扒煎双蛋饭⬆️⬆️ 一嚟到已经比块猪扒吓亲, 事关都几大块, 葱油好香, 猪扒软淋淋, 唔太瘦所以加埋本身嘅油脂, 食落去一d都唔干, 而葱油同猪扒嘅油份都充分留左系口腔入面, 好味😋😋
姜柠乐味道不过不失, 总括而言, 所有食物味道都唔错, 不过等候时间就比较长同埋价格都唔算平🙂🙂