2021-01-16 1398 浏览
收工无啦啦收到个朋友来电话约我食饭🤣好啦 见您甘有诚意话带我食好野 又甘耐无见您 就比您约下我啦🤪🤪佢带左我去河背街既爆丼丼😍我一入去就已经比个三色丼吸引左我🤩🤩🤩因为我系个好想试唔同款式嘅野 但又食唔晒既人 所以呢款迷你三色丼就岩晒我喇🤣佢有海胆,葱花拖罗碎同蟹肉三款😋都系我最爱既野呀😏果然无带错我黎呀👍🏼比个赞佢先😹啲刺身好新鲜 食落好鲜甜 完全唔会话臭味 海胆都系无腥味😻而我朋友就叫左海胆带子拖罗丼,佢都话食材好新鲜 带子肥美😋但佢碗饭实在太多 好彩我无嗌姐🤣🤣最后我地仲嗌多左个小食 盐烧三文鱼头. 一上枱 我比佢个样吓亲🤣🤣🤣吓到我有啲唔敢食🙉不过其实佢系好好食既😆配上柠檬汁 令佢味道更加好 升华左🤩食饱了😌好啦 今次朋友都无介绍错呢间丼饭 比佢Pass啦🤣🤣🤣