炸鸡🍗:呢间铺嘅炸鸡嘅口感系出面食唔到,佢应该系将一块鸡,卷埋一旧攞去炸,所以炸出嚟嘅鸡比出面嘅鸡更加脆更加有口感(唔会鎅口的脆),就算外卖都唔惊水蒸气将炸鸡焗淋,重要嘅系佢可以保持到水嫩💦,咬落去系Juicy💦。炸鸡唔知定炸浆好似有调味,所以我建议要配主食。总结:炸鸡配主食,大推!!!(此款不适合清淡人士)新出嘅牛舌🐂:食过一次,无论闻落去定咬落去都好香~ 而且都每一嚿都大过出面𠮶啲,唔系𠮶啲骰仔,所以佢咬落去好有口感好满足同好香~但系有时难免有一旧牛舌系有筋,冇嘅话食落去真系会几开心几正!总结:好香、保持到滑,都大推!慢煮鸡胸🐓:同其他评论一样,都系觉得佢好水嫩,食完都唔会觉得寡。分量:间舖比嘅份量绝对唔手软,无论𩠌定主食,我都觉得对得起价钱甚至觉得抵。
炸鸡唔知定炸浆好似有调味,所以我建议要配主食。
总结:炸鸡配主食,大推!!!
(此款不适合清淡人士)

总结:好香、保持到滑,都大推!

外卖自取