2019-02-06 839 浏览
系工厦入面都会有好多好餐厅,朋友之前带过黎食私房菜,味道都唔错,而家有午市,午餐既选择都几多,店员都会向我地介绍今日既午餐店员话口水鸡酱系佢地自家制既,而自己本身都钟意食口水鸡,所以决定试呢个,黎到既时候都有少少愕然,因为鸡既份量好少,同以往食开既份量好似有少少差别,不过最紧要好食姐!首先试个口水鸡酱,好香蒜味,个味道同出面食果d唔同,个酱的确做得几色,但个败笔位就系个鸡,一般食开既口水鸡都系用鸡件,呢度系用鸡朳,个味道有d唔太夹,浪费左个酱不过呢度既特别之处就系饮品,有洛神花茶,苦荞胚芽茶同埋罗汉果茶,都系自家制饮品,而我就比较钟意苦荞胚芽茶,因为有一种好特别嘅味道,但系今次饮觉得比之前淡左😭😭😭,希望下次食嘅时候唔会系咁啦

麻痹口水鸡

2019-01-24