餐厅: 五月星牛肉麵
资讯:

2024-12-15 0 浏览
今日喺观塘骆驼漆𠮶边买嘢顺便想食吓嘢咁岩想食台湾嘢所以拣左系三座11楼既五月星牛肉面食呢间舖头都几多人食好在啱啱去到有位金好呷宫格餐:呢个好方便,可以一次过拣五样嘢食,我哋拣咗盐酥鸡、花枝丸、蒜泥白肉、甜不辣同卤肉饭,真系成个台湾嘅感觉返咗嚟,好有台湾嘅风味,好正腊肠蒜香鱼腩煲仔饭:啱啱天气冻咗,见到有煲仔饭就劲想食,入面个鱼好嫩滑,而且佢个饭焦恰当好处,不错避风塘单骨鸡翼:单骨鸡翼嫩滑入味,加上香酥脆避风塘炒料,好美味麻辣菇菌派对:啲菇好入味,辣得黎好过瘾台湾肠:食落肉质不错,够热够爽口整体来讲,以呢个价钱食呢个质素,真系性价比高了!
今日喺观塘骆驼漆𠮶边买嘢
好在啱啱去到有位

金好呷宫格餐:

腊肠蒜香鱼腩煲仔饭:

避风塘单骨鸡翼:

单骨鸡翼嫩滑入味,加上香酥脆避风塘炒料,好美味

麻辣菇菌派对:

啲菇好入味,辣得黎好过瘾

台湾肠:

食落肉质不错,够热够爽口

整体来讲,以呢个价钱食呢个质素,真系性价比高了!