2021-06-29
听闻铜锣湾店一开既时候都排哂长龙,好在将军澳呢间分店比较辟星期五6点几唔洗等位可以直入挣扎o左一轮都决定唔到食咩好,最后因为好贪心每样都想试下,叫o左京都胜牛三味套餐成个套餐吉列牛份量好足,而且味噌汤可以任添,同朋友每人都饮o左2碗牛方面虽然睇落个样几生下,但食落好嫩滑,如果真系接受唔到,佢都会比块板你煎下再食个人排名:1st翼板牛 2nd酱味薄牛 3rd菲力牛翼板牛系最有牛味同咬口,酱味薄牛个调味同腌料系最够,连旁边既酱汁都唔洗加,一个唔觉意已经食哂两块至于菲力牛,虽然系最嫩滑,但食落无咩牛味3款牛就算冻o左都仲系好脆口,外脆内软,但当然热食系最好啦不过份量咁多,食起上黎都需要D时间,不自觉就放到冻哂啦酱料方面个人觉得配椒盐系最好味如果惊全部叫炸物太干的话,可以考虑叫佢既锅膳我o地叫o左个东京风里脊猪排锅膳套餐,多汁滑蛋包住终极嫩滑既猪扒,唔好讲笑,有入口即溶既感觉,D滑蛋再加上个好甜既汁同洋葱,好容易食完一碗饭另外我o地加o左$72要一set饮品同甜品,要加set就要QR code落o左单之后再另外同店员讲饮品叫o左大热既白桃蒟蒻冰茶,茶味同桃味都比较淡,唯一想赞既系蒟蒻份量多同埋
星期五6点几唔洗等位可以直入
至于菲力牛,虽然系最嫩滑,但食落无咩牛味
3款牛就算冻o左都仲系好脆口,外脆内软,但当然热食系最好啦
不过份量咁多,食起上黎都需要D时间,不自觉就放到冻哂啦
酱料方面个人觉得配椒盐系最好味
饮品叫o左大热既白桃蒟蒻冰茶,茶味同桃味都比较淡,唯一想赞既系蒟蒻份量多同埋好有咬口